Om bloggen

Vi er to jenter som har vokst opp i en dysfunksjonell familie, begge der den ene foreldren ruset seg(rusfri nå). Historiene våre er ik
ke like, men jo mer vi snakker sammen finner vi ut at vi har det ganske likt på innsiden. Denne bloggen har vi laget for å dele erfaring, styrke og håp. Vi ønsker å nå ut til andre pårørende, og fagfolk. Vi deler ærlig om hvordan det er på innsiden, både gode og dårlige følelser. Vi bruker personlig språk, og snakker ut i fra oss selv. Samtidig som vi er opptatt av å vise at vi ikke bare er barn av rusavhengige. Derfor kommer vi til å dele andre sider av våre liv.

Vi har begge to en bachelorutdanning. Miriam er sosionom, og Renate barnehagelærer. Vi mener at faget gjørat vi har en ganske bred kompetanse og erfaring. Vi ønsker å benytte oss av denne erfaringen i arbeid og blogg.

Gjennom denne bloggen ønsker vi å formidle hvor skadelig det faktisk kan være å vokse opp med en rusavhengig mamma eller pappa. Vi ønsker også å formidle at det finnes ett håp for alle. Etter vår erfaring krever det en jobb av deg selv, men også kompetent helsepersonell som vet hvilken hjelp vi som pårørende trenger.

Etter vi kom i kontakt med hverandre, oppdaget vi at vi drømmer begge stort. Dette er en start på drømmen våres, så får vi se hvor den fører oss.

Håper du vil trives på denne bloggen ❤

Så er det bare til å ta kontakt om det er noe du lurer på.

mail: visombarnavrusavhengig@gmail.com

 

quotes-about-life-and-love-for-quotes-about-life-and-love-gallery-2015-22